O nama

Zadovoljstvo nam je izraziti Vam dobrodošlicu na web stranicu Frigo servis.
Osnovna namjera ove stranica je prikazati općenite informacije o nama i našoj ponudi klima uređaja.

Frigo servis je obrt specijaliziran za montažu, održavanje i prodaju klima uređaja. Aktivnost tvrtke uključuje rad sa najmodernijim alatima, instrumentima i opremom. Zapošljavamo stručne i kvalitetne radnike, a naše se usluge odlikuju visokom kvalitetom i vrlo korektnim cijenama.

Naši djelatnici posjeduju dugogodišnje iskustvo iz područja klimatizacije te su spremni vrlo brzo otkloniti bilo koji kvar na Vašem uređaju štedeći time Vaše vrijeme i novac.

Osnovni prioritet tvrtke nije samo prodaja uređaja već te iste uređaje ugraditi, educirati Vas i Vaše osoblje te servisirati uređaje u garantnom i vangarantnom roku tj. pružiti kupcu punu uslugu na jednom mjestu.Za sve klima uređaje iz svoje ponude Frigo servis je ovlašteni servis u garantnom i vangarantnom roku te Vam stoga može pružiti punu tehničku i savjetodavnu podršku.
Za sve uređaje,tvrtka osigurava kvalitetnu tehničku podršku, održavanje i servis u skladu s potrebama korisnika.Sve pogodnosti navedene u jamstvu moguće je ostvariti redovnim.

godišnjim ili ugovornim servisom. Za sve uređaje tvrtka osigurava tehničku podršku i rezervne dijelove u jamstvenom roku i nakon  isteka jamstva. Jamstvo kvalitete naše usluge proizlazi iz dugogodišnjeg iskustva, profesionalnog pristupa poslovanju i zadovoljstva naših kupaca, kojih je svakom danom sve više.

Ovlašteni smo distributeri i instalateri klima uređaja i opreme renomiranih svjetskih proizvođača: MITSUBISHI ELECTRIC, TOSHIBA, GREE, LG, HAIER, VIVAX, PANASONIC, SAMSUNG
________________________________________________________